Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباسعلی پوربافرانی نماینده مردم نایین و خوروبیابانک در جمع فارغ التحصیلان خبرنگاری باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان در شهرستان نائین و در حاشیه بازدید خبرنگاران از صدا وسیمای مرکز اصفهان در پاسخ سوالی مبنی بر  سرانجام استعفای نمایندگان گفت : اول اینکه من خودم با اینکار مخالف بودم و در ابتدا امضا نکردم ولی باید به آرای جمع نمایندگان احترام می گذاشتم  ؛دوم اینکه برای آب اصفهان قرار بود بودجه ای در ردیف بودجه ی ۹۸ باشد که این بودجه بسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این استعفا همچین بی تاثیر هم نبود چرا که جلسات بسیاری در عرض ده روز با مسئولان دولتی برگزارشد و  کسانی که دید کافی و توجه به موضوع آب اصفهان نداشتند نسبت به این موضوع معطوف شدند. 

وی در ادامه در خصوص نیروگاه خورشیدی در این شهرستان گفت : نیروگاه های خورشیدی یک ظرفیت عظیمی است که در شهرستان های نایین و خوروبیابانک با وجود 300 روز آفتابی می توان سرمایه گذاری مناسبی در این خصوص صورت بگیرد اما به دلیل بروکراسی های اداری که بعضا در ادارات اصفهان صورت می گیرد مانع حضور سرمایه گذاران در شهرستان نایین شده است.

پوربافرانی بیان کرد: در روزهای اولیه نمایندگی درخواست احداث نیروگاه 500 مگاواتی ارائه شد که می توانستیم با تکیه بر توان خود به 4 استان کشور برق انتقال کنیم اما در صورتی که از نظر سرمایه و تخصیص زمین برخوردار هستیم ولی زیرساخت لازم و شبکه ای که بتوان در نایین 500 مگاوات برق تولید نمودشکل نگرفته است و فقط می توان 10 مگاوات برق تولید کنیم. 

نماینده نایین و خورو بیابانک در پاسخ به سوالی مبنی بر کتابخانه عمومی شهرستان گفت: کتابخانه عمومی نایین علی رغم اختلافاتی که بین نهاد های میراث فرهنگی ، اوقاف و شهرداری وجود داشت که این مورد در سال 96 حل شد و با اینکه این پروژه در ردیف برنامه های دولت قرار گرفته با پیگیری فرماندار شهرستان و مسئولین مربوطه اعتباری حداقلی نیز تخصیص پیدا کرده است.

انتهای پیام /س

نشست خبری نماینده نائین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۸۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم فناوری آنا، مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) با همکاری انجمن ایران‌شناسی هفتمین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های ایران (گذشته و حال) را در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

از کلیۀ علاقه‌مندان به ارائۀ مقاله در این همایش دعوت می‌شود چکیده و اصل مقالۀ خود را طبق تاریخ‌های مذکور در پایین، به آدرس ایمیل icild@cgie.org.ir ارسال کنند.

همچنین ضروری است متقاضیان در تارنمای همایش به نشانی www.icild.cgie.org.ir نام‌نویسی کرده و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی موجود در تارنما جهت هزینه‌های داوری مقالات واریز کنند.

بدیهی است در صورت تأیید نهایی مقاله، هزینه چاپ آن از نویسندگان مقالات مطالبه خواهد شد.

مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی همه فرهیختگان، استادان و دانشجویان ارجمند را برای ارائه دستاوردهای علمی خود در شناسایی زبان‌ها و گویش‌های ایران فرامی‌خواند.

 مقالات پذیرفته شده در این همایش تأییدیه (isc پایگاه استنادی جهان اسلام) دریافت می‌کند و در مجموعه مقالات هفتمین همایش بین المللی زبان‌ها و گویش‌های ایران چاپ و منتشر خواهد شد.

اهداف همایش 

- آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان، میانه و نو

- بررسی گستره زبان‌های ایرانی به عنوان یکی از عوامل پیوند میان ملت‌های منطقه

- ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان برای پژوهش‌های ژرف در عرصه زبان‌شناسی ایرانی

محورهای همایش

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان (فارسی باستان، اوستایی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه غربی (پارتی و فارسی میانه)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه شرقی (سغدی، ختنی، خوارزمی و بلخی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه متون کهن فارسی از دیدگاه زبان‌شناسی

- جغرافیای زبان فارسی

- رابطه زبان‌های ایرانی با دیگر زبان‌ها درگذر تاریخ

- پژوهش‌های تازه در زمینه گویش‌های ایرانی

ضوابط ارسال

چکیده مقاله: زبان اصلی همایش فارسی است، اما چکیده مقالات به زبان انگلیسی نیز پذیرفته خواهد شد.

تمامی مقالات پذیرفته شده باید حاوی مطالب زیر باشند:

- چکیده مقاله ها باید بین ٣٠٠ تا ٤٠٠ واژه به همراه واژگان کلیدی در محیط word تنظیم شده باشد.

همچنین هدف از نگارش مقاله مشخص شده باشد.

علاقه‌مندان تا اول تیر ۱۴۰۳ مهلت دارند تا چکیده مقاله خود را ارسال کنند، همچنین تا ۳۰ شهریور باید اصل مقاله را به دبیرخانه ارسال کنند و نتایج مقالات نیز تا ۳۰ دی‌ ماه اعلام خواهد شد.

راه های تماس با دبیرخانه همایش: - نشانی محل دبیرخانه: تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج، پلاک ۲۱۰، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • جلوی بی‌حجابی را با همراهی مردم می‌توان گرفت
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • محور انارک به زواره پس از ۲۴ ساعت بازگشایی شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق