Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،استاد محمدعلی ابراهیمی انارکی مولف کتاب فرهنگ کویر گفت: ساختار شعر و ادبیات نائینی و انارکی با دیگر شهر‌های شرق اصفهان نزدیک بهم بوده و مخاطبین این جغرافیا به سهولت می‌توانند به درک و فراگیری این گویش‌ها بپردازند و وحدت در نظام، ساختار و مصدر آن‌ها به وفور یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: گویش‌های محلی بخش جدا ناپذیر فرهنگ جامعه ماست و به عنوان میراث گرانبها باید در حفظ و ترویج آن کوشید و آن را از خطر فراموشی نجات داد.   مولف کتاب فرهنگ کویر بیان نمود: گویش‌های محلی جزو آداب و رسوم و فرهنگ جامعه‌ای است که ریشه در فرهنگ و تاریخ آن جامعه و بعنوان میراث گرانبها محسوب می‌شود.   وی با بیان اینکه گویش‌ها امروز در معرض خطر فراموشی قرار گرفته اند افزود: باتوجه به اینکه این گویش‌ها جز هویت وشناسنامه ملی هرمنطقه محسوب می‌شود باید درحفظ آن کوشا باشیم که برگزاری این همایش‌ها می‌تواند ثمر بخش باشد.   در ادامه این همایش به دیرینگی واژگان، نظام مندی، ساختار دستوری و شاخصه‌های اصلی گویش‌های مناطق مختلف شرق اصفهان پرداخته شد و مهم‌ترین عامل به فراموشی سپردن گویش‌های محلی، آمیخته شدن با تمدن جدید و در اولویت قرار ندادن آموزش گویش‌های محلی به فرزندان در خانواده اشاره شد.   از دیگر برنامه‌های اولین همایش گویش محلی منطقه کوهپایه و مناطق شرق اصفهان، اجرای موسیقی محلی تودشکی، شعرخوانی با گویش‌های نائینی، سجزی، زفره ای، اژیه‌ای، کوهپایه ای، انارکی و قهی بود و در پایان از خدمات ۶۰ ساله نویسنده و فعال عرصه گویش‌های محلی شرق اصفهان، استاد محمد حسن رجائی زفره تجلیل به عمل آمد.
همایش گویش محلی منطقه کوهپایه و مناطق شرق اصفهان در محل دانشگاه پیام نور کوهپایه با همکاری اداره آموزش و پرورش و شورای شهر کوهپایه و با حضور اساتید این حوزه از دیگر مناطق شرق اصفهان برگزار شد که نقطه عطف برگزاری همایش، پاسداشت و حفظ گویش‌های شرق اصفهان بود و سخنرانان به زبان مادری و گویش محلی خود سخن گفتند.    انتهای پیام/م    گویش های محلی بخش جدا ناپذیر فرهنگ جامعه ماست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معرفی کتاب ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران

کمال  اکبری،دبیر همایش همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و استقبال مراکز علمی از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین را مثبت ارزیابی کرد.

وی هدف از برگزاری این همایش را تولید ادبیات علمی در بحث رسانه‌های نوین معرفی کرد و با اشاره به تغییرات ساختاری سازمان صدا و سیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه را ضروری دانست.

اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته، با برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم خرداد در تهران و نهم خرداد به میزبانی قم به کار خود پایان خواهد داد.

 در مراسم اختتامیه مقاله‌های برتر معرفی می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است